Noen ganger bare må man ha det... Og denne gangen var det frityrstekte scampi. Emil har mast om å få det en lang stund og i dag gadd jeg å lage. Bør prøves!
Snakkes...
 |
Rå scampi. Ser skikkelig ekle ut synes jeg. Jeg pleier egentlig å kjøpe de som er ferdig kokt. De smaker ganske likt, men man slipper å rense de ferdig kokte. |
 |
Man kan godt lage en tempura (det tar litt lengre tid), men denne gangen dyppet jeg dem i egg og brødrasp. |
 |
Fyll en gryte eller en stekepanne med rapsolje, eller annen olje som er god til frityr, varm opp og putt scampien oppi til den blir gyllen brun. De trenger litt ekstra tid om de er rå. |
 |
Yummy! Snacks på et blunk, en helt vanlig torsdag. Velbekomme! |
Å! Det skal prøves. Takk for tips! ;)
SvarSlettTjuke jenter burde ikke spise frityrstekt mat..
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettTinasting: ironisk at du da staver "ordentlig" feil. Tjukken.
SvarSlettHej Malin
SvarSlettEn dag för revyn startar på alvar kan du och Emil komma hem till oss på middag, då ska ni få smaka på min variant av scampi eller bättre sagt exotiska salvadorianska Tigerräkor.
Du kan förresten gå enn på min sida www.sotefristelser.com och se på de nya muffins och cupcakesformer, kanske du gillar nåt av det du ser där?
Hälsningar
Mirian