søndag 8. juni 2014

Pinseaften

I går hadde vi Chris og Maiken på middag. Jeg hadde lyst til å lage noe jeg ikke har prøvd før, og fant en oppskrift på "Pulled pork" i KiwiTinas mathefte som man får i alle Kiwibutikkene. Det er så mye som ser godt ut i det heftet, så jeg tror jeg må prøve flere oppskrifter i løpet av sommeren. Pulled pork er svinenakke som blir stekt på svak varme i mange timer. Jo flere timer, jo bedre blir kjøttet. Kjøttet jeg lagde i går fikk stå inne i litt over 6 timer, gnidd inn med en barbequesaus. Ved siden av lagde jeg hvitløkspannekaker med sitron, og en sesamdipp med soyasaus og honning. I tillegg serveres det hele med grønn salat, løk og koriander. Det ble en suksess! Det var så utrolig godt. Dette skal lages flere ganger.
Vi hadde en veldig hyggelig kveld :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar